START      OM      PROGRAM      AKTUELLT      BILJETTER      NYHETSBREV      KONTAKT      ARKIV      ENGLISH

 

Sök till Måndans #10

Ny koreografi av koreografer och dansare i Göteborg och Västra Götalandregionen.

Måndans #10 spelas 4 & 5 februari 2019.

Sista ansökningsdatum 17 december 2018.

 

Måndans är 3:e Våningens satsning på ny koreografi. En återkommande programpunkt där oetablerade koreografer och dansare får möjlighet att presentera sina idéer för både branch och publik. 2019 blir det jubileum med tionde upplagan av Måndans. 6–8 koreografier ges plats på 3:e Våningens scen för att spelas 4 och 5 februari 2019.

 

Temat för Måndans #10 är himlakroppen Saturnus. Med sina karakteristiska ringar är Saturnus den sjätte planeten från solen och den näst största i solsystemet. Denna gasjätte är döpt efter den romerska fruktbarhetsguden som sägs ha ätit upp sina egna barn. Temat är valt för att ge en ram, men associationerna är fria.

 

Är du oetablerad koreograf, eller dansare med koreografiska idéer, verksam i Göteborg eller Västra Götalandsregionen? Skicka då en ansökan där du kortfattat berättar om dig själv som dansare eller koreograf. Beskriv kort din idé och dina tankar kring temat. Tänk enkelt och koncentrerat!

 

Sista ansökningsdatum är måndag 17 december 2018. Ett urval sker omgående och besked lämnas kort därefter.

 

Skicka din ansökan till david(a)3vaningen.se

Eller via snigelpost: 3:e Våningen, Sockerbruket 9, 414 51 Göteborg.

 

Tänk på att det du vill visa inte ska ha spelats tidigare, att formatet är kort (max 10 min) och att du måste kunna medverka både 4 och 5 februari samt vid genrep för att bli uttagen. Vid frågor maila david@3vaningen.se.

 

Måndans har blivit ett återkommande inslag i 3:e Våningens program. Kvällar som bjuder på möjlighet för såväl nya koreografer som etablerade dansare att pröva sina koreografiska idéer. Flertalet tidigare måndansare har fortsatt vidare in i diverse projekt, föreställningar, nya plattformar och nätverk. Och vi hoppas naturligtvis att något av det som visas i februari har kvalitéer för fortsatt arbete och presentation på 3:e Våningen i mer färdig form.

 

 

 

3:e Våningen, Sockerbruket 9, S-414 51 Göteborg, Sweden.

Tel: +46(0)31–121771

E-post: info(at)3vaningen.se

 

© 3:e Våningen 2017

 

FACEBOOK

INSTAGRAM

NYHETSBREV