START      OM      PROGRAM      AKTUELLT      BILJETTER      NYHETSBREV      KONTAKT      ARKIV      ENGLISH

 

21–22 april

SERIEN OFF THE WALL NR 4

Olof Persson Projects

 

Spelas

21 april kl 14:00

22 april kl 14:00

 

Biljetter

Ingen förhandsbokning. Fri entré

Konstrundan i Majorna är en årlig händelse i området Majorna / Klippan med tusentals besökare. I år blir det vernissage på 3:e Våningen för Pamela LIndgrens utställning Jakten. På scenen bjuder Olof Persson Projects på del fyra i föreställningsserien Off The Wall. Fri entré så passa på!

 

"I min barndoms återkommande mardröm befinner jag mig i ett rum utan botten, vars obeskrivliga och transparenta väggar är nära inpå och samtidigt långt borta. En plågsam känsla som var bortom, inuti och stum. I kontorslandskapets möjlighet till avskildhet fann jag en metod, elektronisk smartfilm, som gav en förbindelse. Den konstnärliga kontexten är inte ett försök till tolkning eller kopiering av minnesbilden, utan en fas på vägen till något annat, obestämt. On/Off the Wall."

 

Off The Wall är en serie verk med strömtillfört filter på glas, som kan dimra från klar genomsyn till diffust. Nr 4 i serien består av en transparent vägg som skär igenom rummet, en installation som vid angivna tidpunkter blir föreställning med en trio dansare. Genom skärmens programmerade på/av-lägen, skiftar flödet i den koreografiska inramningen och driver diskussionen vidare om förhållandet mellan offentlig och privat. En uppsättning individuella rörelsekombinationer bearbetas med en socialt abstrakt gruppstruktur, där dans är form och rörelsen betydelsebärande i sig själv. Detta sammansmälts med säregna ljudverk.

 

Hemsida: olofperssonprojects.net

 

3:e Våningen, Sockerbruket 9, S-414 51 Göteborg, Sweden.

Tel: +46(0)31–121771

E-post: info(at)3vaningen.se

 

© 3:e Våningen 2017

 

FACEBOOK

INSTAGRAM

NYHETSBREV