START      OM      PROGRAM      AKTUELLT      BILJETTER      NYHETSBREV      KONTAKT      ARKIV      ENGLISH

 

21 november - 13 december 2020

TRE UTSTÄLLNINGAR #4

Anna Bonnevier, Arian Tehrani, Kristina Lindberg, Oscar Ramos

 

Vi kommit till fjärde omgången av 3:e Våningens utställningsserie "Tre utställningar" - denna gång i expanderat format. Anna Bonnevier, Arian Tehrani, Kristina Lindberg och Oscar Ramos delar utrymmet med fyra separata utställningar.

 

Med anledning av de senaste restriktionerna kring COVID-19 har vi ingen

vernissage på fredag utan öppnar utställningen lördag 21 november

kl 12-16

Utställningen öppen 21 november - 13 december 2020

Ons–sön kl 12:00–16:00

Fri entré

 

 

Jag ska bara

Anna Bonnevier

 

Anna Bonnevier målar sig igenom olika lager av personliga erfarenheter från vardagslivet. I olika situationer och (vardags)rum tecknar hon ofta sig själv uppifrån och på håll.
”Att växla perspektiv och se på mig själv med distans ger mig möjligheter att prova olika förhållningssätt till vem jag är och det liv jag lever.”

 

Anna Bonnevier (f 1981 i Gävle) bor och verkar i Göteborg. Hon har en kandidatexamen i fri konst från Kunstakademiet i Trondheim 2007. Hon arbetar med måleri, teckning och broderi.

 

Hemsida: annabonnevier.com

 

 

 

 

Vid den djupa gyttjepölen

Kristina Lindberg

I sitt konstnärskap tar Kristina Lindberg sig an samtidens ekologiska, ontologiska, och socioekonomiska frågor. Via skulpturer i b.la trä, sten och stål omprövar hon systematiskt vad material och form är eller hur det eller den uppstår och förändras. Det ofta tidskrävande arbetet med verken kan t.ex. liknas vid en iscensättning av geologiska eller biologiska processer. På detta sätt utforskar hon vidare de komplexa sambanden mellan olika livsformer och kulturer.

 

Kristina Lindberg är född 1981 och bor samt är verksam i Örebro. Hon har studerat vid Gerrit Rietveld Academie i Amsterdam samt vid Akademin Valand där hon tog sin Masterexamen i Fri Konst 2011. Hon har tidigare ställt ut på bl.a Galleri Box, Örebro Konsthall, OpenART/ Örebro, Kunsthal Charlottenborg/ Köpenhamn, Galleri Pictura/ Lund, Galleri 54/ Gbg, Verkstedhallen/Trondheim, Platform STHLM project space, Moscow Biennale for Young Art mf. Under 2021 deltar hon bland annat i Konstfrämjandets projekt och residency  "Skogen mellan oss" och i utställningen "NOT SURE" i Hjalteyri/ Island.

 

 

 

 

All is calm when the fire is burning

Oscar Ramos

 

 

 

Connection

Arian Tehrani

 

”Jag har startat det här projektet för 4 år sedan, jag valde mina modeller via Instagram bland homosexuella män och homosexuella par och kändisar som speglade dem i mina konstverk, berättelserna om homosexuella män runt om i världen och kärlek, passion och sexliv på ett hyperrealistiskt sätt med bara en penna.”

 

Konstnären Arian Tehrani bor och arbetar i Göteborg sedan 10 år. Han är född och uppvuxen i Teheran och har en master i konst och konsthistoria.

 

 

 

3:e Våningen, Sockerbruket 9, S-414 51 Göteborg, Sweden.

Tel: +46(0)702–721771

E-post: kontakt(at)3vaningen.se

 

© 3:e Våningen 2017

 

FACEBOOK

INSTAGRAM

NYHETSBREV