27 mars 2022

ÅSAS VAL

Hannah Karlsson, Mia Strand, Rebecca Evanne och Viktor Stener

Åsa Thegerström är sedan många år verksam dansare i Göteborg och har vid ett flertal tillfällen medverkat i dansföreställningar på 3:e Våningens scen. Åsa fick frågan om att sätta i hop ett program för 3:e Våningen, valet föll på ett program där publiken får möta dans och sång.

Hannah Karlsson – Dansare framför allt inom den nutida/moderna dansen, med skapandefokus på mänsklighet och mänskliga mönster. Hannah har sin bas i Göteborg och är delvis anställd som dansare på Danskompaniet Spinn i Göteborg och frilansar utöver det i olika kompanier samt i egna projekt. Under våren är hon engagerad i både nya och återkommande projekt med Olof Persson för Olof Persson Projects samt Gun Lund, E=mc2 Danskonst.
Har sedan sin examen på Balettakademien i Göteborg arbetat som dansare hos ovan nämnda koreografer samt, bland annat, Eva Ingemarsson, Mari Vittradotter, nu senast med Chiara Bersani för Danskompaniet Spinn och kommande med Dance Remainings. Denna kväll framträder Hannah med No News

Mia Strand är utbildad diplomsolist på musikhögskolan i Göteborg och anställd som korist i Göteborgs symfonikers vokalensemble sedan 2018. Hon är också sångpedagog på Balettakademiens musikalutbildning. Mia är aktiv som sångerska inom både klassisk musik och jazz med en förkärlek till romanssång, det vill säga tonsatta dikter för soloröst och piano. Här kommer Mia tillsammans med pianisten Viktor Stener framföra Ariettes oubliées, 6 sånger av Claude Debussy med texter av Paul Verlaine.

Rebecca Evanne – Koreograf, dansare och pedagog som rör sig fritt över genrerna. Hen har koreograferat musikaler som Wicked och Mary Poppins, moderna dansföreställningar, opera föreställningar, men även till artister som Marlena Ernman och Håkan Hellström. Som dansare har hen jobbat med olika koreografer som tagit hen till scener som Dansens Hus, 3:e Våningen, Moderna Dansteatern, China Teatern och Scandinavium. Rebecca är även pedagog på Balettakademien i Göteborg. Här kommer Rebecca medverka med MOD – När en är som mest rädd krävs det extra mycket mod.

27 mars kl 16:00

Köp biljetter på Tickster.com.
Boka biljetter via e-post bokning@3vaningen.se eller telefon 0702 – 72 17 71.

Biljettpris: 60 kr

 Foto – Harald Nilsson