Vi har ett öppet ansökningsförfarande och tar gärna emot förslag på utställningar, föreställningar och konserter via e-post från professionellt verksamma konstnärer, designers, arkitekter, koreografer, kompositörer, ljudkonstnärer, curatorer och kompanier/grupper/kollektiv. Vi har en lång planeringstid som sträcker sig upp till två år fram i tiden. Då vi får många förfrågning kan det kan dröja flera månader innan du får svar på din ansökan.

Skicka förslag till kontakt@3vaningen.se

Information om våra lokaler hittar du här.

Lämna en konkret kortfattad utställningsidé med bilder, skisser och/eller länk till video/ljud/digitalt (inklusive koder) samt CV/bio med länk till hemsida.

Lämna en konkret kortfattad föreställningsidé med länk till videodokumentation (inklusive koder) på aktuella/tidigare verk samt CV/bio med länk till hemsida. – Vi önskar i första hand fysiska rörelse-baserade verk.

Lämna en konkret kortfattad konsertidé med länk till video/ljud (inklusive koder) på aktuella/tidigare verk samt CV/bio med länk till hemsida.  – Vi tar generellt inte emot pop/rock/hiphop/jazz/folk-konserter och har inga förutsättningar för den typen av arrangemang.

3:e Våningens scen och studio kan hyras av fria koreografer och dansare till subventionerade priser. Detta gäller framför allt danskonstnärer baserade i Göteborg och Västsverige, men alla är välkomna att göra en förfrågan.

Du som inte är koreograf kan också hyra våra lokaler, under vissa perioder även den vita utställningshallen. Hör av dig till oss för mer information.

Skicka din förfrågan till kontakt@3vaningen.se

_I5A9482
_X6A8752-2-Edit-Edit
©SP_MG_7092 edited BW
Gnugga_shogohirata_0964ed2