21–23 september 2023

SINNLIG REPARATION – ett ekosomatisk undersökande

Tuva Hildebrand, Karolin Kent, Tomas Björkdal

Hur formas du av din omgivning och hur formar den dig? Kan vi kollektivt reparera vår relation till våra kroppar, landskapet vi lever i och de levande varelser vi har omkring oss? Karolin Kent och Tuva Hildebrand undersöker reparation genom koreografiska scores du får bevittna och deltagande instruktioner som du får följa. Du är inbjuden till en kollektiv praktik av vila, läkning av brutna sammankopplingar och att lyssna till cykeln av liv, död och regenerering.

“Livet rör sig, rörelse är förändring och relation är kontakten mellan två eller flera ting i förändring. Möjligheten för en organism att bevara intern balans i mötet med förändring reflekterar dess resiliens”  Embodied Ecology – The Ecosomatics of Permaculture

Sinnlig reparation är ett långsiktigt projekt som arbetar med koreografi, somatiska rörelsepraktiker och tankesätt inom permakultur. Ett multidisciplinärt projekt där workshops, research och föreställning är lika stora delar av det publika framförandet. Projektet bjuder in till processer som undersöker om ett återvändande till vår kropp och sinnlighet kan bryta dikotomin mellan människa och natur, samt synliggöra att vi är ömsesidigt sammansvetsade.

Koreografi & framförande Tuva Hildebrand, Karolin Kent
Ljud Tomas Björkdal

Föreställningen ingår i programmet för GIBCA Extended.

Med stöd av Region Halland, Göteborgs stad, Konstnärsnämnden, Rum för dans, 3:e Våningen, Wu ArtSpace, Teater Albatross 

SPELAS

21 september (FULLSATTkl 17.30), 18.45, 20.00
22 september kl 17.30, 18.45, 20.00
23 september (FULLSATT kl 16.00 & 17.15), 18.30
Obs! Fåtal platser per insläpp

Köp biljetter på Tickster.com.

Ordinarie biljettpris: 160 kr
Student, pensionär, arbetssökande: 120 kr
Medlemmar Danscentrum Väst: 120 kr