3:e Våningen är en konstnärsdriven fysisk plats om 600 kvm med utställningshall, scen, studio, butik och dansbibliotek.

Kom hit och ta del av en mångsidig repertoar av dans-föreställningar, performances, utställningar,  konserter! Oavsett om vi visar storslagna internationella gästspel, lokala favoriter från Västsverige eller helt oprövade experiment lovar vi att du välkomnas in i en personlig atmosfär, där konstupplevelsen alltid finns exklusivt nära publiken. 

3:e Våningen drivs idag av koreografen Gun Lund samt koreografen och konstnären Olof Persson.

Fyll i formuläret om du vill du ha uppdateringar och information om programmet på 3:e Våningen.


Följ oss gärna på Instagram och Facebook. 

3:e Våningens scen och studio kan hyras av fria koreografer och dansare till subventionerade priser. Detta gäller framför allt danskonstnärer baserade i Göteborg och Västsverige, men alla är välkomna att göra en förfrågan.

Du som inte är koreograf kan också hyra våra lokaler, under vissa perioder även den vita utställningshallen. Hör av dig till oss för mer information.

Skicka din förfrågan till kontakt@3vaningen.se

Vi har ett öppet ansökningsförfarande och tar gärna emot förslag via e-post från professionellt verksamma konstnärer, designers, arkitekter, koreografer, kompositörer/ljudkonstnärer, curatorer och kompanier/grupper/kollektiv för utställningar, föreställningar och konserter på 3:e Våningen. Vi har en lång planeringstid som sträcker sig upp till två år fram i tiden. Det kan dröja flera månader innan man får svar på sin ansökan.

Skicka förslag till kontakt@3vaningen.se.
 
Sökande konstnär / designer / arkitekt / curator / kollektiv med inriktning samtidskonst:
Lämna en konkret kortfattad utställningsidé med bilder, skisser och/eller länk till video/ljud/digitalt (inkl koder) samt CV/bio inkl länk till hemsida.
 
Sökande koreograf / kompani / curator med inriktning samtida dans:
Lämna en konkret kortfattad föreställningsidé med länk till videodokumentation (inkl koder) på aktuell/tidigare verk samt CV/bio inkl länk till hemsida. – Vi önskar i första hand fysiska rörelse-baserade verk.
 
Sökande kompositör / Ljudkonstnär / grupp / curator med inriktning nutida/elektroakustisk/elektronisk samtida musik:
Lämna en konkret kortfattad konsertidé med länk till video/ljud (inkl koder) på aktuell/tidigare verk samt CV/bio inkl länk till hemsida.  – Vi tar generellt inte emot pop/rock/hiphop/jazz/folk-konserter och äger inga förutsättningar för den typen av arrangemang. 
 

Botanisera bland den fantastiska dans, konst, musik, med mera som visats i någon av 3:e Våningens alla skrymslen och vrår.
Klicka här för att komma till arkivet >>

©SP_MG_7085 edited
sockerbruket02
_X6A8801-2-Edit
2.TOMMI&ÅSA PRESSBILER Foto Harald Nilsson-DSC_4302-2
lindblad2
_I5A9482
rodastenbron02