VÅRA LOKALER


FÖRSÖKSHALLEN

3:e Våningens Försökshall har en 154 m² stor utställningsyta med högt till tak och naturligt ljusinsläpp där möjligheterna är många. Mellan bjälkarna är höjden 3,9 m och lokalens frihöjd 3,5 m. Takhöjden från balkongen går upp till 4,4 m och sluttar ner tillI rummets mitt. Väggarna är vitmålade och betonggolvet grått. Tillgången till ytterligare eller flyttbara väggar varierar beroende på föregående eller kommande utställningar och projekt.

Vi tillhandahåller en verkstad utrustad med de vanligaste verktygen. Monitorer och projektorer finns att tillgå i begränsat antal, likaså ljud- och ljusutrustning.

Vi har en scentekniker och en utställningstekniker anställda på deltid som hjälper till vid utställningar och föreställningar/konserter. Du som inbjuden får räkna med eget ideellt arbete utanför de anställdas arbetstid.

Alla utställare får ersättning enligt MU-avtalet. Våra ekonomiska möjligheter utöver detta är små och vi bekostar därför inte produktion av verk. Inbjudan/avsiktsförklaring kan fås vid förfrågan.

Ladda ner planskiss här.

BLACKBOXEN

3:e Våningens scen är en blackbox med en yta på 18,5 x 9,5 m och 3,7 m i takhöjd. Med 45 publikplatser på kortsidan är spelytan ca 14 m djup och 9,5 m bred. Rummet är svartmålat med svart dansmatta, möjlighet till grå dansmatta finns. Blackboxen är utrustad med diverse ljusarmaturer, projektorer och ett PA-system med sub-bas. Tillhörande repetitionsstudio finns att tillgå utrustad med spegelvägg, balettstång, omklädningsrum och sminkloge.

Vid föreställning och konsert utgår gage utifrån schablonbelopp.

Ladda ner planskiss här.

DSCF9124
DSCF9197
scen_2_2svartvit
scen_2_1svartvit